Opwinding over uw medicijn: wees slim. Wees veilig.

InhoudsopgaveDe beste gids voor medicijnen: ze veilig gebruiken (voor ouders) – Kids HealthWeinig bekende feiten over hoe je Fido veilig kunt houden bij het online kopen van huisdieren medicijnen.

Naarmate nog meer mensen gebruik maken van internet om hun gezondheids- en welzijnsproblemen te herkennen, gaan sommigen ook online om voorgeschreven medicijnen te kopen. Toch zijn veel websites die medicijnen aanbieden niet aangemeld als apotheken, dus het verwerven van hen is mogelijk gevaarlijk. Medicatie, zoals viagra voor impotentie, en de cholesterolverlagende geneeskunde lipitor (atorvastatine), wordt vaak goedkoop op de markt gebracht op internet en ook zonder recept of de aanbevelingen van een apotheker.

Hun steun over de vraag of een medicijn geschikt is voor u, de dosering, mogelijke bijwerkingen, evenals elk type gevaarlijke interacties met verschillende andere medicijnen is belangrijk. Geneeskunde van een niet -geregistreerde site kan ook bedreigen voor uw gezondheid en welzijn, omdat deze verouderd, verzwakt of nep kan zijn. Voor medicijnen alleen op recept moet een online drogisterij een legitiem geldig recept krijgen voordat hij de medicatie verstrekt.

U kunt het recept zelf posten als u wilt, maar een e -mailrecept is niet voldoende. Zodra het recept daadwerkelijk is verkregen, kan het medicijn worden gegeven en naar u worden verzonden. Als alternatief gebruiken sommige sites voorschrijfoplossingen, waarbij u een online onderzoek heeft en ook een recept wordt gestuurd naar een drogisterij voor geven.

De vrijwilliger General Pharmaceutical Council (GPH, C) Net Pharmacy Logo Design Plan identificeert gerenommeerd op internetapotheken die zich hebben aangemeld bij het schema, dus u kunt er zeker van zijn dat u online veilige en echte medicijnen koopt. U kunt ook gebruik maken van de GPH, C’s Register om te inspecteren als een website wordt gerund door een ondertekende apotheek die voldoet aan de Britse normen en wettelijk toegestaan ​​is om medicijnen op te verkopen aan het publiek. De site die dit medicijn levert, handelt illegaal. Dit zijn enkele dingen om op te letten: constant verkrijgen van uw medicijn bij een apotheek of een gerenommeerde elektrische uitlaat. Het is nooit een geweldig concept om een ​​voorgeschreven medicijn te nemen zonder een legitiem recept. Het medicijn is mogelijk niet geschikt voor u en kan ongewenste bijwerkingen of grote gezondheids- en welzijnsrisico’s veroorzaken.

Nep -geneeskunde kan echte schade aan uw welzijn veroorzaken. Word niet gelokt door “spam” e-mails advertenties betaalbare medicatie. Als iets er te mooi uitziet om waar te zijn, is het normaal gesproken. Zoek naar het logo -ontwerp van de internetwinkel bij het online krijgen van medicatie of onderzoek het GPH, C Register. U kunt ook de registratie van de farmacoloog onderzoeken door de naam en het adres van de apotheek te zoeken die de website bestuurt, omdat deze moet worden verbonden aan een drogisterij “fysica”.

Geruchten buzz over hoe abortuspillen te kopen die veilig en effectief zijn – IPA’s

Wat u in de post krijgt, kan nep, ondermaats of ongeautoriseerd gloednieuw medicijn zijn, wat uw veiligheid in gevaar kan brengen. U kunt een enorme hoeveelheid informatie op het net ontdekken, maar hoe weet u welke websites het meest betrouwbaar zijn? Lees dit op het internetoverzicht van het gebruik van het net van Learn My Method, die suggesties heeft over hoe u op internet kunt bladeren voor gezondheids- en welzijnsdetails, uw zelfvertrouwen opbouwt en u ook leert hoe u online risicovrij kunt zijn online.

Het is essentieel om een ​​uitstekende behandeling te volgen bij het online kopen van medicijnen, vooral als het medicijn alleen wordt aangeboden in een drogisterij. Als u online medicijnen koopt, kunt u uzelf met grote dreiging van schade plaatsen. Verschillende internetsites die online medicijnen verkopen, zijn afkomstig van buiten het VK en worden niet gecontroleerd door de Britse autoriteiten.

Als u medicijnen verkrijgt zonder in contact te komen met een ideale professional in de gezondheidszorg, loopt u het risico geleverd te worden met medicijnen die niet risicovrij of onjuist zijn om kopen sildalis te nemen. Geneesmiddelen die online zijn gekomen, vervullen mogelijk geen Britse regelgevende en hoogwaardige criteria.